Logowanie
Informacje ogólne
Organizacja pracy
- Rozkład dzwonków
- Dni wolne
- Terminarz zebrań z rodzicami
- Terminarz zebrań Rady Pedagogicznej
- Regulamin obowiązujący uczniów dojeżdżających do szkoły
- Harmonogram imprez i uroczystości szkolnych
- Szkolny zestaw programów nauczania
- Zestaw programów wychowania przedszkolnego
- Plan pracy 2023/24
- Konsultacje 2023/24
- Dyżury nauczycieli podczas przerw lekcyjnych
Samorząd Uczniowski
Dokumenty i regulaminy
- Statut szkoły
- Ceremoniał szkolny
- Regulamin Rady Pedagogicznej
- Regulamin korzystania z telefonów
- Program wychowawczo - profilaktyczny
- Wewnątrzszkolny system doradztwa zawodowego
- Regulamin korzystania z szafek szkolnych
- Procedury pomocy psychologiczno - pedagogicznej
- Procedury bezpieczeństwa w szkole - COVID 19
- Regulamin sali gimnastycznej
Świetlica szkolna
Zdrowie i profilaktyka
Pomoc psychologiczno - pedagogiczna
Biblioteka
Stołówka szkolna
Archiwum artykułów
- kwiecień, 2024
- marzec, 2024
- luty, 2024
- styczeń, 2024
- grudzień, 2023
- listopad, 2023
- październik, 2023
- wrzesień, 2023
- sierpień, 2023
- lipiec, 2023
- czerwiec, 2023
- maj, 2023
- kwiecień, 2023
- marzec, 2023
- luty, 2023
- styczeń, 2023
- grudzień, 2022
- listopad, 2022
- październik, 2022
- wrzesień, 2022
- sierpień, 2022
- lipiec, 2022
- czerwiec, 2022
- maj, 2022
- kwiecień, 2022
- marzec, 2022
- luty, 2022
- styczeń, 2022
- grudzień, 2021
- listopad, 2021
- październik, 2021
- wrzesień, 2021
- sierpień, 2021
- lipiec, 2021
- czerwiec, 2021
- maj, 2021
Warsztaty "Lekkie ciacho"
18 i 19 maja uczniowie klas 0-3 wzięli udział w warsztatach "Lekkie ciacho". Celem tych warsztatów było propagowanie zdrowego stylu życia. Na tych zajęciach dzieci dowiedziały się jakie są niepokojące następstwa spożywania zbyt dużej ilości cukru oraz sklepowych słodyczy, a także miały możliwość samodzielnego przygotowania słodkich, bezcukrowych przekąsek. Uczniowie zrobili trzy rodzaje zdrowych przystawek: "Kulki mocy" (miód, ugotowana kasza jaglana oraz wiórki kokosowe), krem typu "Nutella", którego składnikami była masa orzechowa, mus z daktyli oraz kakao, a także batony, w których skład wchodziły rodzynki, żurawina, płatki migdałowe, mus daktylowy oraz płatki kukurydziane. Można stwierdzić, że zajęcia były bardzo udane, ponieważ widać było ogromne zaangażowanie dzieci, chęć do pracy i uśmiechy na twarzach.
Milena Gołębiewska
Odsłony: 6817